Sponsors

Wil je helpen?

Als je van mening bent dat het belangrijk is dat onze jeugd in aanraking komt met techniek en zichzelf zo verder kunnen ontplooien tot niet alleen het stereotype nerd maar ook leren om kennis te delen met andere mensen en leren samenwerken aan leuke techniek gerelateerde projecten. Dan horen we graag van je.

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met het ondersteunen van de kinderen tijdens een Dojo. Maar ook met het verder professionaliseren van onze organisatie.
Als je twijfels hebt of je ergens bij kan helpen, spreek ons dan even aan tijdens een Dojo of stuur ons even een e-mail.

Naast kennis willen we de kinderen ook leuk materiaal aanbieden. Hierbij is b.v. te denken aan diverse elektronica sets of robotica.
In sommige gevallen kunnen we leuke sets lenen, maar we zouden graag een aantal sets zelf aanschaffen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we op zoek naar mensen die een bedrag willen investeren. Wij zullen op onze website een aantal producten plaatsen. Naar eigen inzicht kan hier dan geld voor worden gedoneerd. Op dit moment kan dit alleen contant.

In ruil voor de donatie zullen we afhankelijk van de hoogte van de donatie daar een tegenprestatie voor leveren.
Dit zal per situatie bekeken worden.

Voor verdere vragen verwijs ik je graag door naar onze Facebook pagina, Twitter, Linked-in of ons contact formulier op deze website.

Zonder sponsors is het onmogelijk om CoderDojo te organiseren.
Gelukkig hebben wij naast ouders die materialen en geld hebben gedoneerd de volgende bedrijven bereid gevonden om ons te helpen.


Bibliotheek De Boekenberg


Website: www.deboekenberg.nl

Hoe helpen ze?:
De Boekenberg helpt ons met o.a. de huisvesting en alle facilitaire zaken die komen kijken bij het organiseren van een evenement als dat van ons.


Liberty Global/Ziggo


Website: www.libertyglobal.com

Hoe helpen ze?:
Liberty Global/Ziggo heeft 5 CoderDojo boeken gesponsord aan CoderDojo-Spijkenisse en een Makey-Makey, waarmee kinderen op een leuke spelende manier kennis kunnen leren maken met de geleiding van stroom door diverse materialen.


Verhage Vlinderveen Spijkenisse


Website: verhage.nu/vestigingen/verhage-vlinderveen/

Hoe helpen ze?:
Verhage heeft onze shirts voor een deel gesponsord.